Ασημένια η κ.Φασόη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2017!!

Μια 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και μια 2η θέση στην αντοχή!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρων και του σωματείου Πήγασος Ξάνθης, διοργάνωσαν στην Ξάνθη μεταξύ 23-25 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2017, στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 200 από όλη την Ελλάδα, ενώ φορείς της περιοχής και εθελοντικές οργανώσεις διασφάλισαν μια άρτια και ασφαλή διοργάνωση.

Την πρώτη μέρα έλαβε χώρα η Ατομική χρονομέτρηση Γυναικών, απόστασης 27,2 χλμ. και Ανδρών 46,2 χλμ. Το Σάββατο 24/06 διεξήχθη ο αγώνας Αντοχής Γυναικών 108,1 χλμ. ενώ το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25/06 με τον αγώνα Αντοχής Ανδρών 174,1 χλμ.

Η διαδρομή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Καθηγητή-Συγκοινωνιολόγο του ΔΠΘ Γιώργο Κολλάρο που έχει εκπονήσει και την αναγκαία κυκλοφοριακή μελέτη για να υπάρχει μέριμνα για κάθε σημείο της διαδρομής.

Η κ.Φασόη με ανάρτηση της στο Facebook δήλωσε μετά το Πρωτάθλημα:

“ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΞΑΝΘΗ..
ΜΙΑ 2η ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 20» ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ! ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΤΗΣ Electric Rev By Helma ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ Daniel Tsoumas!!Haibike Affair Rx Pro it is the best bike for oll??!! Xentis bicycle wheels☝?!!Magura I love it ?❤ Xlc bike parts ??
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ George Tentsos ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Margarita Lymperakou ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Emmanouil Tzinidis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Tzinidis Power ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΡΥΟΣΑΟΥΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Fitness Palace gym ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!
trionz Hellas Group thank you for the best recovery ?”

Πολλά συγχαρητήρια! Η Trion:Z υποστηρίζει την προσπάθεια σας!

(Photos by:Nassos Triantafyllou PhotographyPetros Gkotsis Photography)