Η Αποστολή μας

[vc_row full_width=»stretch_row» bg_type=»image» parallax_style=»vcpb-default» bg_image_new=»id^959|url^http://www.trionziellas.gr/wp-content/uploads/2016/11/parallax-bg3.jpg|caption^null|alt^null|title^parallax-bg3|description^null»][vc_column][vc_empty_space height=»50px»][vc_column_text]Τα μοναδικά βιομαγνητικά προϊόντα με Μαγνήτες και Αρνητικά Ιόντα χρησιμοποιούν την πατέντα Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου (ANSPO) της Colan Totte και είναι τα μόνα προϊόντα Υγείας στην αγορά που διαθέτουν Ιατρική Έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας, έγκριση από τον MHRA της Αγγλίας και σήμα CE Κλάσης 1 στην κατηγορία της Ιατρικής συσκευής, πρότυπα παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με το ISO 9001 και ISO 13485 και διαθέτουν το Ευρωπαϊκό σήμα CE που διασφαλίζει την ποιότητα σε θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος.

Με μια επιλογή 2 ή περισσοτέρων μαγνητών και με πολύ υψηλά επίπεδα αρνητικών ιόντων, αυτά τα προϊόντα είναι τα πιο δυνατά και τα πιο αποτελεσματικά στην αγορά σήμερα.

Οι Trion:Z/Colan Totte κατέχουν το μόνο αποδεκτό βιομαγνητικό προϊόν για την υγεία και την ευεξία και παραμένουν στην πρώτη γραμμή των πρωτοποριακών ερευνών και της ανάπτυξης στον τομέα της Τεχνολογίας Μαγνητών με υπευθυνότητα προς τους χρήστες των προϊόντων τους.

Ο στόχος τους είναι η επίτευξη μέγιστων επιδόσεων για όλα τα άτομα που αναζητούν την αντιμετώπιση του πόνου,  τη σωματική βελτίωση, την ψυχική χαλάρωση και την πρόληψη των τραυματισμών.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις των βιομαγνητικών προϊόντων της Trion:Z/Colan Totte συνεχίζουν και αυξάνονται κάθε χρόνο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν τα οφέλη της Μαγνητικής Θεραπείας με την πατέντα της Εναλλασσόμενης Πολικότητας.

Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά, με ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.[/vc_column_text][vc_empty_space height=»50px»][/vc_column][/vc_row]