Η Βαλεντίνα Μπαρλαμπά στο ACROPOLIS International JU-JITSU OPEN 2016, 03-04/12!!

[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά! Να συγχαρούμε την κ.Μπαρλαμπά Valentina Tsvet Barlamba για τη διακρίσεις της στο ACROPOLIS International JU-JITSU OPEN 2016, 03-04/12!! Κατέλαβε:

-1η θεση, fighting Ju Jitsu -70
-2η θέση Νewaza -70

Καθώς επίσης και για την 7η θέση που κατέλαβε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu στο Wroclaw(Βρότσλαβ) της Πολωνίας μεταξύ 25-27/11/16!

https://www.trionzellas.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BB%…/

Η λέξη «Jujutsu» (柔 «ju» απαλό ή ανάλαφρο, εύκαμπτο, ή ευπροσάρμοστο, (術, «jutsu» τέχνη, πρακτική) ερμηνεύεται κυρίως ως «η τέχνη της ευκινησίας/ευελιξίας» ή της «επιδέξιας υποχώρησης».
To Ju-Jitsu ως άθλημα, αντιπροσωπεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο από την Παγκόσμια ΟμοσπονδίαJu–Jitsu (J.J.I.F.) και σε εθνικό επίπεδο από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ.). Αποτελεί προ-ολυμπιακό άθλημα και είναι αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).
(πηγή: http://www.jujitsu.gr/?page_id=13)

Το σύστημα Newaza αφορά τεχνικές εδάφους του Ju Jitsu και Judo. Το Judo (Ιαπ:柔道)είναι άθλημα αλλά και πολεμική τέχνη, του οποίου ιδρυτής θεωρείται ο Τζιγκόρο Κάνο, που γεννήθηκε το 1860. Στα νεανικά του χρόνια μελέτησε ζίου ζίτσου, με κυριότερες σχολές τις, Τέντζιν-Σίνγιο Ρύου και Κίτο Ρύου και με τα πιο χρήσιμα στοιχεία έφτιαξε ένα δικό του σύστημα που ονομάσθηκε Tζούντο. (πηγή:https://el.wikipedia.org/…/%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BD%C…)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][/vc_column][/vc_row]