Η Εγγύηση μας

Η Trion:Z έχει ως σκοπό της να διανέμει προϊόντα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στην αγορά σήμερα.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 13485 και διαθέτουν το Ευρωπαϊκό σήμα CE που διασφαλίζει την ποιότητα σε θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα της Trion:Z και της Colantotte έχουν έξι μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς τους όσον αφορά ελαττώματα και προεπιλογές.

Η εγγύηση ισχύει για προϊόντα που αγοράστηκαν online ή από κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη.

Αυτή η εγγύηση δεν έχει εφαρμογή σε ισχυρισμούς που αφορούν γενικώς το πως φοριούνται τα προϊόντα, το σχίσιμο τους, αδυναμία στο να ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες χρήσης, κακή χρήση ή τυχαία καταστροφή/ζημία.

Η Trion:Z σε συνεργασία με την Colantotte International dba. είναι μία εταιρεία εναλλακτικής θεραπείας που εστιάζει στην κατασκευή εναλλακτικών προϊόντων υγείας με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η Colantotte International, η Trion:Z και οι διανομείς/συνεργάτες τους δηλώνουν αυστηρά ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν ως σκοπό να αποτρέπουν, να θεραπεύουν, να μετριάζουν, ή να διαγιγνώσκουν ασθένεια.

Αν πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή κάποιον επαγγελματία υγείας.