Η Μαρία Πανταζή στο BikeOdyssey 2017!!

Η κ.Πανταζή συμμετείχε σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες ποδηλασίας παγκοσμίως και στον δυσκολότερο στην Ελλάδα!Η μοναδική ομάδα γυναικών του αγώνα, μαζί με την κ.Κλαπανάρα, απέδειξε ότι οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν και σε έναν άκρως απαιτητικό αγώνα όπως το BikeOdyssey!

Το BikeOdyssey είναι ένας 8ήμερος XC (Cross Country) ποδηλατικός αγώνας που διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου και διοργανώνεται από το Mtbxpert στην ευρύτερη περιοχή των νομών Γρεβενών, Τρικάλων, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Αιτωλοακαρνανίας από τις 18 Ιουνίου 2017 έως τις 25 Ιουνίου 2017.
Η έναρξη γίνεται στο χωριό Σμίξη του Δήμου Γρεβενών, η διαδρομή διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου τερματίζοντας στην πόλη της Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας.

Ο αγώνας είναι open και ομαδικός (ομάδες των δύο) και μπορούν να συμμετέχουν όλοι (ενήλικες) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτουν δελτίο αθλητού είτε όχι. Οι κατηγορίες είναι:

Ανδρών, Γυναικών, Μικτή, Μάστερ Ανδρών (το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων κυμαίνεται μεταξύ των 80 και 100 ετών), Senior Μάστερ Ανδρών (το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων να υπερβαίνει τα 100 έτη).Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι συνολικά 100 ομάδες ανά κατηγορία για τον αγώνα Mtb. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Η κ.Πανταζή μετά τον αγώνα δήλωσε:

Μια από τις σκληρότερες και ομορφότερες εμπειρίες τις ζωής μου, τα 260χλμ του αγώνα Βορείου τμήματος bike Odyssey! Με τρελές εναλλαγές καιρικών συνθηκών και διαδρομών, αποδείξαμε με το ζευγάρι μου ότι και οι γυναίκες μπορούν να σταθούν ισάξια με τους άντρες, αν έχουν ψυχή & συνεργασία! Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά την Elena Klapanara και της αφιερώνω το κύπελλο μας! Φυσικά όσους μας στηρίξατε με τη σκέψη σας & φυσικά τους χορηγούς μου γιατί είχα τα σωστά συμπληρώματα QNT, μας κράτησαν δυνατές, τα κατάλληλα ρούχα ENDURA, το ποδήλατο μου Λουkas bikes που ήταν άρτια συντηρημένο, η βιομαγνητική ζώνη μέσης Trion:z και φυσικά τους υπόλοιπους που με στηρίζουν έμπρακτα σε όλα www.qnt.gr, Σεβεν Ελλάς- RDX:6977203138,  www.loukasbikes.gr, www.herosporto.comwww.paintless.grwww.trionzellas.grwww.sports-physio.grwww.northbike.gr

Ευχόμαστε καλές διαδρομές!