120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Περισσότεροι από 120 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις εξαιτίας διαφόρων λόγων υγείας. Τα προβλήματα αρθρώσεων που συνδέονται με το πόνο της δυσκαμψίας και της δυσκολίας στην εκτέλεση καθημερινών καθηκόντων τυπικά αντιμετωπίζονται με αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα με συναφείς παρενέργειες και οικονομικές επιπτώσεις. Η μαγνητική θεραπεία ή η χρήση στατικών μαγνητών που εφαρμόζονται στο δέρμα έχει από καιρό φημολογηθεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του πόνου και της ακαμψίας.

Trion:Z infographics

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ TRION:Z ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Τα βραχιόλια μαγνητικής θεραπείας Trion:Z διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες Colantotte, που εγχύονται με αρνητικά ιόντα. Η μοναδική πολωμένη τεχνολογία θεωρείται από πολλούς επαγγελματίες ως μια εξαιρετικά ισχυρή μορφή εναλλακτικής θεραπείας.

Η μαγνητική θεραπεία με μηχανισμό αρνητικών ιόντων είναι το #1 αθλητικό αξεσουάρ ιδανικό για να στηρίζει εσένα στον ενεργό τρόπο ζωής σου. Γιατί θεωρούμαστε πρώτοι στον ανταγωνισμό; Έχουμε την Ιαπωνική Ιατρική Έγκριση, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ANSPO μαγνητικής θεραπείας μοναδική για εμάς και κατέχουμε Class 1 CE Mark.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Τα Trion: Z βραχιόλια μαγνητικής θεραπείας συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο των ισχυρών μαγνητών Colantotte όσο και των αρνητικών ιόντων. Η μοναδική πολωμένη τεχνολογία θεωρείται από πολλούς επαγγελματίες υγείας ως μια εξαιρετικά ισχυρή μορφή εναλλακτικής θεραπείας.

Είναι το μοναδικό προϊόν υγείας και ευεξίας που έχει γίνει αποδεκτό και πιστοποιημένο ως εγκεκριμένο ιατρικό βοήθημα από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας.

ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ

Οι επιδράσεις των μαγνητών έχουν μελετηθεί από διάφορους επιφανείς ιατρικούς ερευνητές. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι μαγνήτες μπορεί να αυξήσουν τη ροή του αίματος, πράγμα που με τη σειρά του θα είχε ως αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική διάχυση οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών σε όλο το σώμα.

Ενώ ακόμη και οι πιο ισχυροί μαγνήτες δεν έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν μια ασθένεια. Εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν στις ευεργετικές επιδράσεις των μαγνητών και πολλοί από τους πελάτες μας αναφέρουν ότι η χρήση των προϊόντων Trion: Z / Colantotte βοηθά τον πόνο των αρθρώσεων τους.

Το τεχνολογικό σύστημα Εναλλασσόμενης πολικότητας Βορρά-Νότου (ANSPO™) που χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες φερρίτη, μια διαδικασία ιατρικά αναφερόμενη ως ανισοτροπία.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ TRION: Ζ / COLANTOTTE ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ;

Άλλες μαγνητικές συσκευές χρησιμοποιούν μαγνήτες με ελάχιστη διείσδυση μαγνητικού πεδίου ή προκαλούν απάλυνση των πόλων, δημιουργώντας έτσι μια νεκρή ζώνη μεταξύ των μαγνητών. Η Trion: Z / Colantotte χρησιμοποιεί έναν εναλλασσόμενο προσανατολισμό πολικότητας βορρά-νότου για τη μεγιστοποίηση της ροής του μαγνητικού πεδίου.

Ο μοναδικός εναλλασσόμενος προσανατολισμός της πολικότητας Βορρά-Νότου αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των προϊόντων μαγνητικής τροφοδοσίας μας, εξασφαλίζοντας ότι η ροή του μαγνητικού πεδίου μεγιστοποιείται. Με απλά λόγια, ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα Trion: Z και Colantotte είναι τόσο αποτελεσματικά είναι λόγω των μαγνητών ιατρικής ποιότητας που χρησιμοποιούμε και του μοναδικού προσανατολισμού των μαγνητών.

Η TRION: Z / COLANTOTTE ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΙΟΝΤΑ

Τα βραχιόλια και τα περιδέραια Trion: Z / Colantotte εγχέονται επίσης με αρνητικά ιόντα, παράγοντας μέχρι 2.000cc αρνητικά ιόντα ανά δευτερόλεπτο. Ένα ιόν είναι ένα άτομο ή ένα μόριο φορτισμένο με ηλεκτρισμό. Τα αρνητικά ιόντα είναι τα καλά ιόντα και βρίσκονται στη φύση και παράγονται από την εξάτμιση του νερού, της θάλασσας, των καταρρακτών και των ιονικά μεταλλικά στοιχεία.