Νίκος Ανδρεόπουλος Ποδηλασία

Νίκος Ανδρεόπουλος

Ονομάζομαι Νίκος Ανδρεόπουλος και κατάγομαι από  την Πάτρα .Έχω γεννηθεί στις 20/08/86 και διανύω το 19ο έτος ενασχόλησης με την ποδηλασία.

Κατά την μακρά αυτή πορεία μου στον πρωταθλητισμό έχω συμμετάσχει σε πάνω από 300 αγώνες ποδηλασίας πανελλαδικού και διεθνούς επιπέδου, καταφέρνοντας πάνω από 120 θέσεις στο βάθρο. Επίσης διατέλεσα  μέλος της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας με την οποία και συμμετείχα στην Προ-Ολυμπιάδα Ορεινής ποδηλασίας του 2004.

Σχεδόν από την αρχή της ενασχόλησής μου με την αγωνιστική ποδηλασία φάνηκε η ιδιαίτερη κλίση μου στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας, πετυχαίνοντας από πολύ νωρίς δεκάδες νίκες  όπου εν συνεχεία είχα την ιδιαίτερη τιμή να χορηγούμαι σε προσωπικό επίπεδο από κορυφαίες εταιρίες του χώρου της ποδηλασίας, των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και του αθλητικού εξοπλισμού.

Σήμερα είμαι μέλος του Α.Ο Θησέα και αγωνίζομαι στην κατηγορία Master A στην οποία στοχεύω να είμαι μέσα στους καλύτερους αθλητές της χώρας μας.

Τέλος, κάτι που με εξιτάρει εντόνως είναι η συνεχής βελτίωση των σωματικών δυνατοτήτων όπου σε συνδυασμό με την υπέρμετρη αγάπη μου για το άθλημα και την εμπειρία μου, έχω την χαρά να προπονώ δεκάδες αθλητές ανά την Ελλάδα, βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μου στο Facebook από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/Cycling.Coaching.Services/