Οι Διαπιστεύσεις μας

Η Colan Totte κατασκευάζει τα μόνα αποδεκτά βιομαγνητικά προϊόντα για την Υγεία και την Ευεξία με πιστοποίηση από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της κυβέρνησης της Ιαπωνίας, από τη χώρα προέλευσης τους δηλ., ως Εγκεκριμένες Ιατρικές Συσκευές.

Η Trion:Z κατέχει το Ευρωπαϊκό σήμα CE, Κλάσης 1 Ιατρική Συσκευή, το οποίο εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού της Ολλανδίας με έδρα τη Χάγη.

Για την ενίσχυση της θέσης μας ακόμη περισσότερο, πετύχαμε την Ιατρική Έγκριση Κλάσης 1 από τη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA), τη ρυθμιστική αρχή για όλα τα φάρμακα και τις Ιατρικές Συσκευές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το Ιατρικά Εγκεκριμένο πιστοποιητικό, αναγνωρίζει την ποιότητα των προϊόντων μας και την ασφάλειά τους κατά τη χρήση.

Η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων ακολουθεί τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 13485.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης και το Ευρωπαϊκό σήμα CE που διασφαλίζει την ποιότητα σε θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος (το σήμα είναι εμφανές πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων). 

Η Colan Totte παραμένει στην πρώτη γραμμή των πρωτοποριακών ερευνών και της ανάπτυξης στον τομέα της Τεχνολογίας Μαγνητών Εναλλασσόμενης Πολικότητας με υπευθυνότητα προς τους χρήστες των προϊόντων της.

Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά, με ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

*Όλα τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Ελλάδος με Αριθ. Γνωστοποίησης 11962/2013