Παράδοση & Επιστροφές

Η Trion:Z διανέμεται στο Η.Β. την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή από τη Sales Marketing Solutions Limited. Τα προϊόντα της Trion:Z που παραγγέλνονται μέσω του ελληνικού website θα παραδίδονται μόνο στην Ελλάδα από την εταιρεία: ΖΕΡΔΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – EUROZONE BRANDS, ΔΙΑΒΑΤΟ – ΗΜΑΘΙΑΣ, ΒΕΡΟΙΑ, Tηλ/Fax 23310-43246, Κινητό: 698 9995775 E mail address: info@trionzellas.gr

Η παράδοση θα γίνεται σε ώρες γραφείου, μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής. Όλες οι παραγγελίες που δίνονται θα αποστέλλονται με courier και θα παραδίδονται μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες. Αν η courier δεν μπορεί να σας παραδώσει την αποστολή μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ημερών, επειδή λείπετε ή επειδή δόθηκαν λανθασμένα στοιχεία παράδοσης, τότε από την τρίτη μέρα και μέχρι να σας παραδοθεί η αποστολή (όριο 8 ημερών) θα χρεώνεστε 10 cents (0,10€) για κάθε παραπάνω ημέρα. Παρακαλούμε σημειώστε:

  • Παρόλο που προσπαθούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας μέσα στα χρονικά όρια που αναφέραμε, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται σε τρίτα μέρη.
  • Δεν μπορούμε να παραδώσουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες.
  • Δεν μπορούμε να αλλάξουμε παραγγελίες απ’ την στιγμή που έχουν αποσταλεί.
  • Αν ένα είδος έχει εξαντληθεί, θα σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης με email.

Πολιτική Επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών ισχύει για αγορές που γίνονται online από το www.trionzellas.gr μέχρι και 15 ημέρες μετά την αγορά των προϊόντων. Προϊόντα που αγοράζονται από λιανέμπορους υπόκεινται στην πολιτική επιστροφών των λιανέμπορων/καταστημάτων απ’ όπου έγινε η αγορά.. Πώς να κάνετε μία επιστροφή:

  • Επιτρέψτε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με την συσκευασία του και θα γίνει έλεγχος κατά την επιστροφή του. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή αν τα προϊόντα έχουν καταστραφεί ή έχουν φορεθεί υπερβολικά.
  • Συμπεριλάβετε μία σύντομη περιγραφή για ποιο λόγο επιστρέφετε το προϊόν. Στην περίπτωση όπου θα πρέπει να γίνει αποστολή εκ νέου θα χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στη διεύθυνση: ΖΕΡΔΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – EUROZONE BRANDS Διαβατός Ημαθίας, ΤΚ 59032, Tηλ./Fax 23310-43246, Κινητό: 698 9995775 E-mail: info@trionzellas.gr

Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε απόδειξη επιστροφής. Δεν φέρουμε ευθύνη απώλειας, καταστροφής ή μη παραδοτέων προϊόντων. Γι’ αυτό σας συστήνουμε να επιστρέψετε τα προϊόντα με αξιόπιστα μέσα.

Επιστροφή λάθος μεγέθους

Αν παραγγείλατε λάθος μέγεθος και θέλετε να το αλλάξετε για ένα άλλο μέγεθος, θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών με την αρχική του συσκευασία και να χρεωθείτε 5,00€ για την αποστολή του σωστού μεγέθους. Για ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Πολιτική Επιστροφής χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται κατόπιν απόδειξης των επιστρεφόμενων προϊόντων και εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία επιστρέφονται.

  • Δεν επιστρέφουμε ή καλύπτουμε χρεώσεις courier.
  • Το αρχικό κόστος των προϊόντων θα σας επιστραφεί μέσα σε 30 μέρες από την επιστροφή των προϊόντων.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν θέλετε να ακυρώσετε παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στη σελίδα «Επικοινωνία». Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε παραγγελίες όταν αυτές έχουν αποσταλεί, θα χρειαστεί να χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής και διαχείρισης. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας.