Μαγνητική Θεραπεία & Αϋπνία

Dr. Sarah Brewer , MSC (NUTR MED) , ΜΑ (CANTAB), ΜΒ, BCHIR, RNUTR, MBANT, CNHC, FRSM

Dr. Sarah Brewer.

Όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους – συχνά λόγω αίσθηματος ανησυχίας ή πίεσης. Σε πολλές περιπτώσεις, οι διαταραχές του ύπνου διαρκούν λίγες μόνο μέρες (π.χ. jetlag, ανησυχία για μια συνέντευξη εργασίας ή δοκιμή οδήγησης), αλλά μερικές φορές οι δυσκολίες του ύπνου μπορεί να διαρκέσουν μερικές εβδομάδες (π.χ. άγχος εξετάσεων) ή να γίνουν μακροπρόθεσμες συνθήκες που παρεμποδίζουν την ποιότητα ΖΩΗ.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο εγκέφαλός σας είναι στην πραγματικότητα πιο ενεργός από ό, τι όταν είστε αρκετά ξύπνιοι καθώς επεξεργάζεται πληροφορίες και εμπειρίες για να καθορίσουν νέες μνήμες. Ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός για την υγεία που περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας.

Η έλλειψη ύπνου έχει σημαντική επίδραση τόσο στη σωματική όσο και στη συναισθηματική ευεξία. Όταν υποφέρετε από διαταραχή του ύπνου, ξυπνάτε αισθάνεστε κουρασμένοι και ευερέθιστοι. Η έρευνα δείχνει σταθερά ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται ακανόνιστα για επτά έως οκτώ ώρες κάθε φορά έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχουν καλύτερη ασυλία.

Οι διαταραχές ύπνου αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο ανάπτυξης παχυσαρκίας, διαβήτη, υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου σε σύγκριση με εκείνους που δεν εμφανίζουν αϋπνία. Ομοίως, η έλλειψη ύπνου συνδέεται με μεγαλύτερη πιθανότητα ανάπτυξης κατάθλιψης.

Τα υπνωτικά δισκία έχουν πέσει έξω από τη μόδα λόγω της συνήθειάς τους, ενώ οι φυσικές προσεγγίσεις που προάγουν τον ύπνο κερδίζουν τη δημοτικότητα, όπως τα βότανα και η μαγνητική θεραπεία.

«Έχω χρησιμοποιήσει μαγνητική θεραπεία για πάνω από είκοσι χρόνια και βρήκα προσωπικά οφέλη από τη χρήση του Μαγνητικού βραχιολιου της Trion: Z που παράγει τόσο Μαγνητικά πεδία όσο και Αρνητικά Ιόντα. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι θέλουν να διαψευσουν και να αμφισβητήσουν τη χρήση αυτών των καινοτόμων λύσεων για την Ευημερία, σας προτρέπω να το δοκιμάσετε και να νιώσετε την Επίδραση μόνοι σας και να διαμορφώσετε μια γνήσια άποψη χωρίς να βγαλετε βιαστικά ένα συμπέρασμα. »- 
Dr. Sarah Brewer , MSC (NUTR MED) , ΜΑ (CANTAB), ΜΒ, BCHIR, RNUTR, MBANT, CNHC, FRSM