ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αφήστε ένα σχόλιο

Ο κ.Κωνσταντίνος Ροτζιώκος γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1982 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής με μεταπτυχιακό στις αθλητικές κακώσεις. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε κέντρα αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων με αθλητές υψηλού επιπέδου. Συνεργάστηκε με τον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για 4 χρόνια και την ερασιτεχνική ΑΕΚ για 3 χρόνια, έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες μπάσκετ όπως την ΚΑΕ Αιγάλεω (Α2 κατηγορία), την ΚΑΕ Μαρουσίου (Α2 κατηγορία), τον ΓΑΣ Αετό (από Γ’ εθνική μέχρι Α2 κατηγορία), την ΑΕ Λειβαδιάς (Α2 κατηγορία), καθώς επίσης και με άλλους μεγάλους συλλόγους όπως ο Εθνικός Πειραιώς, η ΠΑΕ Προοδευτική και άλλους πολλούς.

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι συνεργάτης στο Κέντρο Αποκατάστασης Φυσιολύσις- Physio and Foot Solutions στο Ψυχικό, Αδριάνειου 42, με εξειδίκευση στην ταχεία μέθοδο αποκατάστασης αθλητών HUMAN TECAR και αποτελεί μέλος των επίσημων θεραπευτών της HUMAN TECAR ACADEMY.

Τέλος, τη φετινή χρονιά ηγείται του Ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Α2 εθνική κατηγορία, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο που όλοι αναμένουν την επάνοδο στην BASKET LEAGUE.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Trion:Z και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα σχέδια του!!

Σύνδεσμος του κ.Ροτζιώκου στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση