ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΑΘΗΣ Αφήστε ένα σχόλιο

Ο κ.Συμεών Στάθης είναι αθλητής Χειροπάλης με 20 χρόνια παρουσίας σε αγώνες, έχοντας πολλές διακρίσεις με 1η, 2η και 3η θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροπάλης στα Masters -90kg το 2012, κατέκτησε την 4η θέση. Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις του αφορούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης 2017 που διεξήχθη στις 26/03 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου όπου για το Δεξί χέρι έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Βετεράνοι και την 3η θέση στην κατηγορία Αντρών -90kg, ενώ για το Αριστερό χέρι έλαβε την 4η θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες!

Η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες τον οδήγησε το 1995 στην κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick-boxιng. Ενώ τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται με το Krav Maga και είναι Εκπαιδευτής με τον βαθμό του Expert 2(ΙΚΜ), συχνά παραδίδει σεμινάρια αυτοάμυνας.

Έχει διατελέσει για χρόνια Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροπάλης και συνεχίζει να είναι μέλος του Δ.Σ., είναι Εκπαιδευτής body pump, body combat (Les Mills) από το 2011 και ιδιοκτήτης του  γυμναστηρίου “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ” από το 2000.

Έχει υπηρετήσει τον Ελληνικό Στρατό ως Οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης το διάστημα 1995-2000.

Είναι δύσκολος αντίπαλος στο ρινγκ, και καταπληκτικός άνθρωπος εκτός!

Χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτή την σταθερή συνεργασία και την συμμετοχή του στην Team:Z!!

Σύνδεσμοι του κ.Συμεών στο Facebook:

https://www.facebook.com/stathis.simeon.7?fref=ts

https://www.facebook.com/EnDynamei/?fref=ts

https://www.facebook.com/EmpowerKravMaga/?fref=ts

https://www.facebook.com/KravMagaCoreGreece/?fref=ts

Το Κραβ Μαγκά (Krav Maga) (Εβραϊκά: קרב מגע) – η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι μάχη επαφής – contact fight – είναι μια πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε από τον Ίμι Λίχτενφελντ. Επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοάμυνα καθώς και την προστασία άλλων, προσφέροντας στον ασκούμενο μοναδικές και πολύ εξελιγμένες μεθόδους και τακτικές μάχης. Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης για πολλά διαφορετικά είδη και καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές ενάντια σε επιθέσεις από έναν ή πολλούς άοπλους ή ένοπλους επιτιθέμενους. Περιλαμβάνει πάληπυγμαχία και επιλεγμένες λαβές από το αϊκίντο και άλλες πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας.
Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Κραβ Μαγκά πραγματικά να ξεχωρίζει από άλλα συστήματα είναι ότι:

– Oι τεχνικές του είναι εξαιρετικά πρακτικές και αποτελεσματικές στον δρόμο
– H εκμάθησή τους είναι εύκολη και η εκτέλεσή τους φυσική
– Oι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης.

Το στυλ του Κραβ Μάγκα βασίζεται πάνω σε τεχνικές άλλων πολεμικών τεχνών, όπως το Καράτε, το Αϊκίντο, το Τζούντο και άλλες λιγότερα γνωστές πολεμικές τέχνες. Το Κραβ Μαγκά είναι ένα πρακτικό σύστημα αυτοάμυνας δοκιμασμένο σε αληθινές συνθήκες με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα την ευκολία στην εκμάθηση, αφού στηρίζεται στις φυσικές κινήσεις και αντιδράσεις του ανθρώπου.

(πηγή: https://el.wikipedia.org)

Αφήστε μια απάντηση