Συμμετοχή και διάκρισεις για την κ.Χατζηγεωργίου στο 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017!

1η και 2η θέση για την κ.Χατζηγεωργίου στους αγώνες κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης και μετ’ εμποδίων!

Στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο νησί της Σύρου το 2ο TRIMORE Syros Triathlon 2017, με συν διοργανωτές την Trimore, το Δήμο Σύρου, το Ν.Ο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι αγώνες περιελάμβαναν Τρίαθλο ενηλίκων και παιδιών, Κολυμβητικό Παράπλου Ανοικτής Θαλάσσης, αγώνα City Running καθώς και άλλες πλούσιες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες. οι αθλητές/τριες που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ μαζί με τους προπονητές και συνοδούς τους ξεπέρασαν του 2.500, με συμμετοχές από 11 χώρες!

Η κ.Χατζηγεωργίου συμμετείχε στους κολυμβητικούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης (Open Water Swimming) στα 0,5 km καταφέρνοντας να τερματίσει πρώτη!!

Δε δίστασε όμως να δοκιμάσει και το obstacle swimming, το οποίο είναι κολύμβηση μετ’ εμποδίων, εμφανίστηκε ως άθλημα για πρώτη και μοναδική φορά το 1900, στους δεύτερους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και αναβιώνει ξανά για 2η χρονιά στο TRIMORE Syros Triathlon. Σε αυτόν τον αγώνα τερμάτισε στη 2η θέση! Συγχαρητήρια!

Η κ.Χατζηγεωργίου μετά τη συμμετοχή της δήλωσε:

“Ήταν εκπληκτική εμπειρία και η ανοιχτή θάλασσα, αλλά κυρίως ο αγώνας με τα εμπόδια. Ήθελε κολύμπι γρήγορο, τεχνική για το ανέβασμα στο σκοινί, δύναμη, και ταχύτητα.”

Ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως ένας αθλητικός, πολιτιστικός και τουριστικός θεσμός στη χώρα μας προσελκύοντας ακόμη περισσότερο κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό, μιας και η Σύρος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικά γεγονότα παγκόσμιου βεληνεκούς, με ασφάλεια, τεχνική κατάρτιση και αυστηρές προδιαγραφές.

Διοργανωτές, κάτοικοι του νησιού, τουρίστες και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά! Καλή επιτυχία, καλή συνέχεια!