Τηλέφωνα πληροφοριών/παραγγελιών 23310 43246 & 698 999 5775
Menu

Συχνές Ερωτήσεις

Η Trion:Z διατηρεί την ιδιότητα να παράγει αρνητικά ιόντα για πολλά χρόνια. Αντίθετα από άλλα βιομαγνητικά βραχιόλια ιονισμού, τα βραχιόλια της Trion:Z φτιάχνονται από ένα μοναδικό υλικό που ονομάζεται “Mineon Health”, το οποίο έχει υφασμένα μέσα του αρνητικά ιόντα που παράγουν χημικά στοιχεία.

Δεν θα “ξεφορτιστεί” όπως πολλά μεταλλικά βραχιόλια ιονισμού.

Τα βιομαγνητικά προϊόντα της Trion:Z και της Colantotte έχουν κατηγοριοποιηθεί ως Εναλλακτικά ή Συμπληρωματικά προϊόντα Υγείας, χρησιμοποιούν τη μαγνητική ιοντική θεραπεία και έχουν χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας(W.H.O) ως προϊόντα τα οποία δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας της συμπληρωματικής και εναλλακτικής ιατρικής -σχεδόν το 40% των ενήλικων στην Αμερική δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική- οι γιατροί μαθαίνουν περισσότερα γι’ αυτές τις μη συμβατικές θεραπείες.

Όταν οι γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “εναλλακτική ιατρική” , αναφέρονται σε πρακτικές οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται στην Δυτική συμβατική ιατρική.

Το τι ακριβώς θεωρείται εναλλακτική ιατρική είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς μιας και όλο και περισσότερες θεραπείες υποβάλλονται σε έρευνα και τελικά ακολουθούνται από την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Όταν μία θεραπεία εναλλακτικής ιατρικής χρησιμοποιείται επιπρόσθετα/ συμπληρωματικά μαζί με την συμβατική ιατρική -και όχι αντί της συμβατικής ιατρικής- τότε ονομάζεται συμπληρωματική.

Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κάποιο από τα προϊόντα μας μπορεί να αποτρέψει, να θεραπεύσει, να μετριάσει, ή να διαγνώσει ασθένεια.

Αν πιστεύετε ότι έχετε ένα πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή έναν επαγγελματία υγείας.

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στο προϊόν και είμαστε περήφανοι που είναι το μοναδικό βιομαγνητικό προϊόν του τύπου του που έχει Πιστοποίηση ISO, σήμανση CE και μία Γιαπωνέζικη Ιατρική Έγκριση*.

Μην ξεγελιέστε από παραποίηση, απομίμηση ή εναλλακτικά προϊόντα υγείας που εγγυούνται ότι βελτιώνουν στιγμιαία την υγεία, τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και παραπλανητικοί.

*Εγκεκριμένο Βιομαγνητικό Προϊόν στην Ιαπωνία από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας ως μία ιατρική συσκευή

*Εγκεκριμένο Βιομαγνητικό Προϊόν και από τον Ε.Ο.Φ Ελλάδος

Το πόσο στενό φοράει κάνεις το βιομαγνητικό βραχιόλι εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις του.

Είναι ένα ελαστικό υλικό το οποίο εφαρμόζεται πάνω στο χέρι. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να το φοράνε χαλαρό και σε μερικούς να εφαρμόζει βολικά και να μη μετακινείται κατά τη διάρκεια των σπορ.

Μετρήστε γύρω από τον καρπό σας με ένα κομμάτι σπάγκο ή μια μεζούρα και μετά αγοράστε το πιο κοντινό μέγεθος στο πραγματικό μέγεθος του καρπού σας. Αν σας αρέσει να το φοράτε χαλαρό τότε επιλέξτε το επόμενο μεγαλύτερο μέγεθος απ’ την πραγματική μέτρηση.

Η κάψουλα των μαγνητών θα πρέπει να τοποθετηθεί είτε πάνω στο σημείο του παλμού είτε στην πάνω πλευρά του καρπού, σαν ρολόι χειρός. Οι δύο τρύπες που φανερώνουν τους μαγνήτες θα πρέπει να είναι στραμμένοι προς το δέρμα για μέγιστη διεισδυτικότητα.

Το βιομαγνητικό προϊόν της  Trion:Z μπορεί να φορεθεί 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Μπορεί να φορεθεί όταν κάνετε ντους, αλλά πολλοί άνθρωποι βγάζουν το βιομαγνητικό βραχιόλι για να το κρατήσουν στεγνό.

Ναι, το βιομαγνητικό προϊόν της Trion:Z θα διατηρήσει την ιδιότητα που έχει να παράγει αρνητικά ιόντα που δίνουν δύναμη, ακόμα και μετά από κατάδυση ή ακόμη έκθεση σε θαλασσινό νερό.

Θα πρέπει να πλυθεί προσεκτικά αφού έρθει σε επαφή με θαλασσινό νερό για να διατηρήσει την εμφάνιση του.

Θα πρέπει να πλυθεί στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό, όπως υγρό για τα πιάτα. Κρεμάστε το βιομαγνητικό προϊόν και αφήστε το να στεγνώσει. Μη το βάζετε στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο.

Ναι. Πολλοί άνθρωποι φοράνε παραπάνω από ένα βιομαγνητικό προϊόν κάθε φορά. Αν αισθανθείτε ζαλάδα ή αν τονωθείτε υπερβολικά ενώ φοράτε πολλά βραχιόλια, μειώστε τον αριθμό που φοράτε.

Μπορείτε να φοράτε το βιομαγνητικό προϊόν ενώ κοιμάστε. Οι ιδιότητες των αρνητικών ιόντων θα φέρουν στο σώμα σας ισορροπία, αναιρώντας τα θετικά ιόντα που μπορεί να προκαλούν δυσκολία στον ύπνο.

Ναι. Η τεχνολογία της Trion:Z είναι διαφορετική από αυτή άλλων προϊόντων με αρνητικά ιόντα, ειδικά αν τα συγκρίνουμε με μεταλλικά βραχιόλια ιονισμού, και δεν θα ξεφορτίσουν ενώ κοιμάστε κάτω ηλεκτρική κουβέρτα.

Όχι. Όπως συμβαίνει με όλα τα βιομαγνητικά προϊόντα, όχι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα βιομαγνητικό προϊόν της Trion:Z αν έχετε βηματοδότη ή κάποια άλλη ιατρική συσκευή τοποθετημένη και θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν δοκιμάσετε τέτοιου τύπου προϊόντα.

Όπως συμβαίνει με όλα τα βιομαγνητικά προϊόντα, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε ένα βιομαγνητικό προϊόν της Trion:Z ενώ είστε έγκυος χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Αν το ρολόι έχει μηχανική κίνηση(ένα ρολόι που χρειάζεται κούρδισμα ή κουρδίζεται αυτόματα) αντί για ηλεκτρονική(Quartz ή παρόμοιο) θα πρέπει να φορέσετε το βιομαγνητικό προϊόν της Trion:Z στον αντίθετο καρπό.

Μπορείτε να φορέσετε το βιομαγνητικό προϊόν σε όποιον καρπό θέλετε.

Ναι, θα χρειαστείτε μεγαλύτερο μέγεθος, το οποίο μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό για τον καρπό.