Όροι και Διατάξεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και διατάξεις πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τις λειτουργίες της συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους όρους και τις διατάξεις που υπάρχουν παρακάτω. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι από αυτά που διαβάζετε παρακαλούμε επικοινωνήστε στο mail info@trionz.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Κωδικοί Προώθησης

  • Μόνο ένας κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ιστοσελίδες της Trion:Z και της Colantotte σε οποιαδήποτε στιγμή.
  • Οι προωθητικοί κωδικοί εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και μπορούν να αποσυρθούν οποιαδήποτε στιγμή.
  • Οι προωθητικοί κωδικοί εξαργυρώνονται από το συνολικό κόστος αφαιρώντας τα μεταφορικά(εκτός από την περίπτωση της διαφήμισης).

Διαφημιστικές Προωθήσεις και Προσφορές

  • Όλες οι προωθητικές ενέργειες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Στην περίπτωση που έχει γίνει παραγγελία και έχει αλλάξει το απόθεμα, θα προσφέρουμε αντικατάσταση του προϊόντος σας.
  • Οι προσφορές συνδέονται με συνδυασμένες αγορές και σχετίζονται μόνο με άλλη πώληση.
  • Οι προωθητικές ενέργειες και οι προσφορές ισχύουν όπως ανακοινώνονται και δε μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά ή να προστεθεί η αξία τους αναδρομικά σε κάποια άλλη αγορά.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Όλα τα προϊόντα Trion:Z προστατεύονται από εγγύηση 30 ημερών “νιώστε τη διαφορά”. Αν δεν αισθανθείτε καμία επίδραση των προϊόντων Trion:Z και Colantotte ενώ φοράτε το προϊόν για μια περίοδο 30 ημερών τότε θα σας επιστρέψουμε το ποσό της αξίας τους. Καταλαβαίνουμε ότι οι επιδράσεις των προϊόντων διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και γι‘αυτό δίνουμε ένα περιθώριο 40 ημερών για τις επιστροφές από την ημέρα αποστολής των προϊόντων, μιας και μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση και στην παράδοση από την courier. Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι θα πρέπει να χρεωθείτε τα έξοδα επιστροφής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Όροι και Διατάξεις μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.