1η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου ΕΠΟΣΚ για την κ.Φασόη!

Η κ.Φασόη συμμετείχε στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής-ΕΠΟΣΚ, 13-14/05/2017!

Η 1η μέρα ξεκίνησε με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, δηλ. ο καλύτερος χρόνος που μπορεί να κάνει ο/η αθλητής/αθλήτρια στα χιλιόμετρα που διανύει στην κατηγορία του. Ήταν ένας έντονος αγώνας στα 14 χλμ που κέρδισε με αρκετή δυσκολία!

Ενώ την επόμενη μέρα διεξήχθη το αγώνισμα της αντοχής. Από τα πρώτα 7χλμ κατάφερε να φύγει μπροστά και να έχει διαφορά από τις υπόλοιπες αθλήτριες. Ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα με άνεση και πολύ ευχάριστα, κατάφερε μέσα σε 1 ώρα και 57 λεπτά να τερματίσει πρώτη!!

Να αναφέρουμε ακόμη ότι ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος η κ.Φασόη οδηγούσε τον κόσμο στη διαδρομή του 24ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας!

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας αποτελεί μια διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μαζική ποδηλατική διοργάνωση στην Αθήνα! Στις 07/05 πάνω από 15.000 πολίτες πήραν τα ποδήλατα τους και συναντήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος!

Παράλληλα διεξάχθηκε και το 1ο Athens International Criterium, στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο αγώνας ήταν μια συνεργασία του ΟΠΑΝΔΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του MBike και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και στην προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου στις 23-25/06.Καλή επιτυχία!