Σχετικά με την Trion:Z

Εγγύηση και Ποιότητα

Τα προϊόντα Trion:Z και Colan Totte έχουν έξι μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς τους όσον αφορά ελαττώματα και προεπιλογές.
Η εγγύηση ισχύει για προϊόντα που αγοράστηκαν online ή από κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη.
Αυτή η εγγύηση δεν έχει εφαρμογή σε ισχυρισμούς που αφορούν γενικώς το πως φοριούνται τα προϊόντα, το σχίσιμο τους, αδυναμία στο να ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες χρήσης, κακή χρήση ή τυχαία καταστροφή/ζημία.
Η Colan Totte και η Trion:Z καθώς επίσης και οι διανομείς/συνεργάτες τους δηλώνουν αυστηρά ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν ως σκοπό να αποτρέπουν, να θεραπεύουν, να μετριάζουν, ή να διαγιγνώσκουν ασθένεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν αν είστε έγκυος, έχετε βηματοδότη ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική συσκευή διατήρησης της ζωής στο σώμα σας.
Αν πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή κάποιον επαγγελματία υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COLAN TOTTE

Η Colan Totte, με θυγατρική την Trion:Z, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υποστηρικτικών σώματος, βιομαγνητικών βραχιολιών και κολιέ, τα οποία διαθέτουν Μαγνητική Τεχνολογία με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου(ANSPO™) και Ιοντική ενέργεια. Τα προϊόντα πετυχαίνουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση και ανακούφιση σε προβλήματα Υγείας, την ενίσχυση της απόδοσης και της καθημερινότητας αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και δημιουργώντας καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων.

Από την ίδρυση της Colan Totte το 1997, πολλές χιλιάδες επαγγελματιών αθλητών, επαγγελματιών Υγείας, διασημοτήτων και αστεριών του αθλητισμού έχουν φορέσει βιομαγνητικά προϊόντα της Trion:Z / Colan Totte για να ενισχύσουν την απόδοση τους και την Υγεία τους.

Ο Katsumi Komatsu, CEO της εταιρείας,  εφηύρε αυτή τη μοναδική βιομαγνητική Τεχνολογία στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον άρρωστο πατέρα του να βρει ανακούφιση από τους έντονους πόνους που είχε στην πλάτη του.

Το όνομα ”Colan Totte” έχει δημιουργηθεί από μια φράση που στα Γιαπωνέζικα σημαίνει ”Να μην έχετε πονεμένους ώμους”.